Medicus Intermediair Nieuws Vacature MEDISCH ADVISEUR

Vacature MEDISCH ADVISEUR


Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een

ARTS / MEDISCH ADVISEUR

Profiel
U bent huisarts, verzekeringsarts, basisarts of specialist, wellicht zelfs een herintredende arts!  

In ieder geval beschouwt u zichzelf als een generalist. Klinische ervaring, bij voorbeeld in de chirurgie, orthopedie en neurologie, is een pré. U heeft plezier in verdieping van uw vak en zoekt een unieke kans in een prettige werkomgeving. 

Korte omschrijving
U houdt zich als medisch adviseur bezig met de medisch aspecten als voorbereiding op de letselschaderegeling. 

De problematiek omvat alle medische disciplines en is dus zeer gevarieerd en intellectueel uitdagend. De werkzaamheden bestaan uit het zorgvuldig analyseren, samenvatten en interpreteren van medische informatie zodat de behandelend jurist een goed beeld krijgt van de schade. U verricht zo nodig uitgebreide literatuurstudie.

De noodzakelijke verdieping in de vele verschillende dossiers vereist een hoge mate van concentratie, wetenschappelijke interesse en doen een appel op uw vermogen creatief om te gaan met  de veelzijdige problematiek, waarbij het belangrijk is dat u zich kunt verplaatsen in de positie van de letselschadejurist. Een uitstekende schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid is dus vereist. U overlegt frequent met advocaten, waarbij er sprake is van een synergie. Ook overlegt en correspondeert u met medisch adviseurs van de wederpartij. U schakelt externe deskundigen in voor het verrichten van onderzoek. 

Het betreft waarschijnlijk voor u een nieuw vakgebied wat ook betekent dat u, gebruikmakend van uw ruime bagage, toch ingewerkt moet worden. U wordt intensief begeleid door een ervaren collega. De mogelijkheid bestaat om uw eigen interessegebieden verder te ontwikkelen.

Werktijden en contract  
Flexibiliteit is het sleutelwoord. U kunt gedeeltelijk thuis werken. U werkt op de voor u meest passende tijden, in een klein team met gezellige maar hardwerkend collega's in een zeer platte organisatie.   

Uw reactie
Voor deze vacature kunt u schrijven, mailen (onderwerp: vacature) of contact opnemen met Bob Teulings, directeur/medisch adviseur.

Telefoon 076-5225455.      

Geen acquisitie svp